Незаконното анексиране на окупирани украински територии от Русия бе отбелязано

...
Незаконното анексиране на окупирани украински територии от Русия бе отбелязано
Коментари Харесай

Фалшиво “Ура!” за Путин: Добавили виковете на ентусиазъм в кадрите от концерта в подкрепа на анексирането

Незаконното анексиране на окупирани украински територии от Русия бе маркирано от многохиляден митинг-концерт на Червения площад. Според съветските медии там са се събрали 180 000 души, които приветстваха мощно президента Путин и други оратори, обясняващи на тълпата какви хубави за Русия неща се случват. Оказа се, че с възторжените овации и крясъци на поддръжка нещата не стоят тъкмо по този начин, както са показани.

Разпространените от съветските медии клипове от митинга демонстрират шумна поддръжка за ораторите от страна на събралата са навалица, само че съгласно показани от беларуска опозиционна медия фрагменти тези звуци са добавени в допълнение, до момента в който в действителност възторг от страна на присъстващите няма.

Предаващата в обществените платформи медия Nexta разгласява клип, в който прави съпоставяне сред действителния звук на Червения площад и “разкрасената ” версия, пусната от съветските медии. В момента, в който един от ораторите приказва за “свещена война ” на формалната версия се чуват мощни крясъци на поддръжка, до момента в който в оригинала на Nexta площадът на практика не реагира на плоската агитация, лееща се от сцената.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР