Незаконни дърва за огрев са установени при специализирана полицейска операцияНа

...
Незаконни дърва за огрев са установени при специализирана полицейска операцияНа
Коментари Харесай

Над 13 кубика незаконна дървесина са открити в Русенско

Незаконни дърва за огрев са открити при профилирана полицейска интервенция

На 2 септември, в хода на осъществена профилирана полицейска интервенция за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, сектори, махали и квартали, осъществена на територията на районно управление (на МВР) – Сливо поле и районно управление (на МВР) – Ветово, са открити няколко случая на противозаконна дървесина.

При направените инспекции в четири парцела, намиращи се в село Малко Враново, са открити да се съхраняват дърва за огрев, без постоянно документално разрешително и контролна горска марка, като откритите количества са били от дървесен вид  – акация, цер и слива, благосъстоятелност на Община Сливо поле, общо към 11 куб. м.

В град Сеново, още веднъж на частен адрес, са открити да се съхраняват към 2,0 кубични метра пространствена дървесина за огрев от типа – цер, също без контролна горска марка, без превозен билет и без нужните документи.

По всички случаи са формирано преписки и се работи с оглед изясняване на закононарушение по член 235, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР