Нейни подгласнички станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева. На грандиозния

...
Нейни подгласнички станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева. На грандиозния
Коментари Харесай

Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева е новата Мис Велинград 2023

Нейни подгласнички станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева.

На грандиозния театър в Спа столицата на Балканите, участничките в състезанието дойдоха в клубът  хазаин на събитието с феноменална лимузина. 12-те  претендентки дефилираха в три тура със особено направена хореография от Николай Серафимов - МЮЗИКХОЛЕН спектакъл Пловдив. В първия кръг бяха облечени със особено ръчно направени за състезанието рокли в цветовете на трибагреника и български шевици. Артистите от отбор Еподай акомпанираха дефилето с музикален акомпанимент на каба- гайда с национални песни.В унисон с етно тематиката водещите - актрисата и психолог Краси Гешева и инфлуенсърът Михаил Косев също бяха облечени с атрактивни облекла с български шевици.



Световно известната певица и инфлуенсър - Veneta извърши хитови песни и подвигна още повече настроението на публиката. Голяма атракция бе появяването на водещите с костюми с маски от супер хитовия сериал Money Haist, до момента в който певицата изпълняваше акапелно тематичната за кино лентата ария Bella Ciao.



Мис Велинград 2022 Вероника Григорова бе част от програмата с авторски латино танц, на финала алегорично съобщи короната. Продуцентът на Мис България - Гаел Санчес персонално разгласи името на тазгодишната победителка на влиятелния конкурс. В журито още бяха атрактивните Поли и Джия от Ергенът. Конкурсът имаше благотворителна идея в интерес на Център за деца и младежи с увреждания от града.



Събитието се провежда и продуцира за поредна година от Академия за дами, благосъстоятелност на Краси Гешева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР