Неяснотата около бъдещето на Лионел Меси поражда много слухове. Аржентинецът

...
Неяснотата около бъдещето на Лионел Меси поражда много слухове. Аржентинецът
Коментари Харесай

Бащата на Меси се ядоса на три лъжи

Неяснотата към бъдещето на Лионел Меси поражда доста клюки. Аржентинецът още не е възобновил контракта си с Пари Сен Жермен, а отпадането на осминафиналите в Шампионската лига внесе в допълнение напрежение в лагера на френския гранд. Днес се появи информация, че Меси е напуснал самоволно тренировката на отбора, неудовлетворен от упраженията, които старши треньорът Кристоф Галтие го е карал да извършва. Това незабавно беше опровергано от бащата на Лео - Хорхе Меси. 

“Фалшиви вести - не им вярвайте, няма да поносим повече неистини ”, написа в обществените мрежи Меси-старши. 

В поста си той показа още две изявления, които окачестви като лъжливи: че от ПСЖ не са подготвени да одобряват изискванията на сина му за нов контракт и че Лео е изискал 600 млн. евро, с цел да подпише със саудитския Ал Хилал. 
 Галтие: Ако Меси остане, това би трябвало да е по волята и на двете страни Галтие: Ако Меси остане, това би трябвало да е по волята и на двете страни
Договорът на Меси с ПСЖ изтича през лятото. На конференция преди няколко часа Галтие разяснява тематиката, като съобщи, че аржентинецът е благополучен в тима, само че самият той не е осведомен в елементи с договарянията към възможния му нов договор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР