Невероятно вкусната крем торта Нежност се приготвя за минути и

...
Невероятно вкусната крем торта Нежност се приготвя за минути и
Коментари Харесай

Лакомство без печене: Вкусна торта “Нежност”, с която ще впечатлите всеки

Невероятно вкусната крем торта „ Нежност ” се подготвя за минути и е сладко прелъщение.
Необходими артикули:
. 200 грама бишкоти (бисквити)
. 3 яйца
. 250 мл подсладено кондензирано мляко
. 400 мл мляко (около две чаши)

. 1/2 чаена лъжичка ванилова захар
. 200 грама масло
За глазурата на тортата:
. 4 супени лъжици захар
. 4 супени лъжици какао
. 12 супени лъжици мляко

Вкусна торта без печене. Рецептата – малко по малко
Приготвянето на тортата без печене с шоколадова глазура би трябвало да стартира с разтрошаване на яйцата. Разбийте ги в подобаващ съд с вилица или благодарение на тел за разтрошаване, до момента в който се получи еднородна маса.
Вземете млякото, изсипете го в съда с разрушените яйца. Добавете кондензираното мляко и ваниловата захар. Разбъркайте всички съставки, до момента в който се получи идентичен цвят.
Включете котлона на дребна степен, поставете съда с разрушената примес и до момента в който разбърквате непрестанно, оставете да заври.

Гответе за към 2 минути и отстранете крема от огъня: той би трябвало да се сгъсти леко. След това го оставете настрани.
Докато кремът изстива, да разгледаме приготвянето малко по малко на шоколадовата глазура за тортата без печене. В железен съд сипете захарта, прибавете какаото и разбъркайте деликатно с лъжица или бъркалка.
Когато сместа стане еднородна, изсипете млякото. Разбъркайте добре всички съставки, с цел да избегнете образуването на бучки.
Включете котлона на слаб огън и при непрестанно безредие, варете до приемане на еднородна консистенция. Премахнете от котлона и оставете настрани.

Маслото нарежете на дребни кубчета и изсипете в подобаваща купа (то би трябвало да е със стайна температура). Вземете миксера и деликатно го разбийте. След това, кремът с кондензирано мляко, който сте оставили да се охлажда изсипете в разрушеното масло. Разбийте с миксер до приемане на еднородна консистенция.
Всички съставни елементи на тортата с шоколадова глазура без печене са подготвени. Сега би трябвало да ги съберете.
За улеснение, вземете тава за печене, покрита с пергамент. Вземете бишкотите (бисквитките) и положете първия пласт на вкусната торта “Нежност ”. Намажете еднакъв пласт крем, а по-късно поставете втори пласт бишкоти и още веднъж намажете с крема: редувайте пластовете до момента в който свършат бишкотите. След това залейте от горната страна тортата с шоколадовата глазура.

Поставете тортата “Нежност ” по домашна рецепта без печене за няколко часа в хладилника.
Инфо: otbaba.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР