Неведнъж сме ви показвали как възрастта няма никакво значение не

...
Неведнъж сме ви показвали как възрастта няма никакво значение не
Коментари Харесай

Уроци по стил от Даян Кийтън

Неведнъж сме ви показвали по какъв начин възрастта няма никакво значение освен за положителния жанр, само че и за хилядите почитатели в обществените мрежи. Но през последните месеци на „ сцената “ на Инстаграм се открои едно по-специално наличие – това на 73-годишната актриса. Направи го толкоз елегантно, че небрежно постави в дребния си джоб стотици 20-годишни девойки, които се борят да бъдат инфлуенсъри.

Даян Кийтън няма потребност да го прави, тъй като към този момент няколко десетилетия ни демонстрира и на екрана, и на аления килим безупречния си жанр, станал толкоз емблематичен още от ролята й на Ани Хол в, където играе, облечена с мъжки облекла. Не единствено по гледище на самия режисьор, само че и тъй като тя се чувствала по-добре в тях.
               
on Dec 27, 2018 at 6:52am PST

Свързваме името й освен с андрогинния жанр, само че и с любовта й към черното и бялото. За нея като че ли няма други цветове с изключение на тях и толкоз ловко ги употребява в стайлинга си, че те в никакъв случай не наподобяват скучни. А в случай че в миналото имате потребност от уроци по носене на, то Даян Кийтън е най-хубавият преподавател. Някак не можем да си я представим без нея, както и с всички тези шапки, с които прибавя финалния щрих към всеки тоалет.
               
on Feb 11, 2019 at 12:50pm PST

И в случай че не сте измежду тези към този момент над милион нейни почитатели в Инстаграм, то бихме ви споделили, че би трябвало да натиснете бутона Follow незабавно, тъй като нейното наличие в обществената мрежа сигурно е глътка пресен въздух измежду тълпата. Какво още я отличава ли? Нейните постове постоянно са написани с основни букви, което ги изпълва с още повече страст. И няма да видите фотоси от аления килим, нито режисирано снимани пози. По-скоро ще ви изненада със селфи в огледалото, в което демонстрира дневния си аутфит, само че не очаквайте хаштагът #ootd към него, а и за какво й е на Даян Кийтън въобще да прибавя хаштагове. Тя постоянно си има свои правила.
               
on Mar 20, 2019 at 1:45pm PDT

Модните си постове редува с такива за творби на изкуството, с което прибавя стойност на профила си, без да демонстрира някаква придирчивост за това. Ще видите още любовта й към кучетата, пристрастеността й към фотосите на клоуни, рисунките, които е правила за своя татко на 6-годишна възраст и всичко, което може би желаете да знаете за детството й. И в случай че въпреки всичко се чудите къде отидоха , ще ви кажем, че тя ще ви покаже по какъв начин да носите чисто новите си дънки. Точно в този момент! Още ли не сте натиснали бутона?
               
on Apr 14, 2019 at 8:52am PDT

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР