Невъобразимо количество дигитална активност има в интернет всяка минута през

...
Невъобразимо количество дигитална активност има в интернет всяка минута през
Коментари Харесай

Ето какво се случва всяка минута от 2020-а в интернет! Числата са невъобразими

Невъобразимо количество цифрова интензивност има в интернет всяка минута през 2020 година Тази продължаваща детонация от информация е резултат на 4.5 милиарда консуматори в мрежата – число, което в идните години ще продължи да се усилва с главозамайващи темпове, сочат изследвания.

За относително късото си битие интернет ът действаше и продължава да работи като катализатор както за възхода, по този начин и за падението на доста компании и платформи. Поглеждайки информацията за това кои марки са се появявали в  същата статистика , оповестена регулярно всяка година от 2012 година насам от Domo (https://www.domo.com/learn/data-never-sleeps-8), можем да създадем заключения за това кои са дейните сегменти на софтуерния пазар в мрежата , както и да създадем прогноза за тези, които ще продължат да са на върха на „ хранителната верига ”.

През годините платформи като Tumblr, Flickr и FourSquare демонстрираха, че могат да се развият, само че последователно изпаднаха от статстиките. Междувременно колосите като Гугъл, Amazon и Фейсбук не са спирали да са в топ 3 на посещаемост в интернет и малко по малко се трансфораха в едни от най-големите компании в света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР