Неувяхващата водеща на „На кафе“ Гала разкри, че се е

...
Неувяхващата водеща на „На кафе“ Гала разкри, че се е
Коментари Харесай

Гала отново в лапите на Covid-19

Неувяхващата водеща на „ На кафе “ Гала разкри, че се е заразила за повторно с коронавирус. Това самопризнание тя направи пред дома си, като разясни, че се усеща относително добре.

Атрактивната русокоска обаче призна, че има проблеми с гласа. Гала означи още, че поради вируса няма да се върне на екрана по-рано от 10 дни. Този факт издава, че най-вероятно тя не е имунизирана с бустерна доза, защото следователно карантината може да се приключи след 5 дни и негативен тест.

Докато се възвръща надалеч от светлините на прожекторите, пловдивчанката остава обичаното си предаване в ръцете на панелистите.

В лапите на подлата болест Гала попада не за първи път. Първата ѝ среща с вируса се случи в края на октомври 2020 година Тогава телевизионната звезда отхвърли да пие антибиотици и се лекуваше единствено с витамини и минерали.

Пожелаваме на Гала да премине бързо и леко и през това предизвикателство, защото и щерка ѝ Мари Будева има потребност от грижите на майка си. Младата дама си нарани менискуса, до момента в който е тичала за здраве. Кракът ѝ е с шина и тя се нуждае от отмора.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР