Неуредени финансови отношения е водещият мотив за убийството на 46-годишната

...
Неуредени финансови отношения е водещият мотив за убийството на 46-годишната
Коментари Харесай

Неуредени финансови взаимоотношения е основната версия за убийството в Младост

Неуредени финансови връзки е водещият претекст за убийството на 46-годишната Станка Марангозова в столичния квартал " Младост ". Това не изключва работата и по други версии, заяви Министерство на вътрешните работи.


Има данни, че дамата, която има престъпни регистрации за измами, е била изнудвана от свои жертви в предишното.

Това оповестиха на брифинг от Националната полиция и Специализираната прокуратура. Обвинението има информация, че в предишното убитата е била жертва на проведена незаконна група.

В региона на убийството е открита гилза, евентуално от късо огнестрелно оръжие, само че какво тъкмо - от полицията към момента отхвърлят да посочат.
Главен комисар Христо Терзийски - шеф на ГДНП: Потърпевшата жена обратно във времето е имало против нея много тъжби и сигнали от излъгани жители или излъгани шефове на юридически лица под претекст насърчаване на такива финансови интервенции, които да водят до огромни облаги. Най-общо казано пирамида. Тя е била изнудвана от лица, които най-вероятно са били пострадали от нейни предходни дейности.  Криминалисти: Жената, открита в кв. Криминалисти: Жената, открита в кв. "Младост " е убита
Жената, която беше открита нощес с огнестрелна рана в главата в столичния квартал "Младост ", е убита, разкриха криминалистите. Подробности по случая и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР