Нетрадиционен последен час за учебната година проведоха в Община Плевен

...
Нетрадиционен последен час за учебната година проведоха в Община Плевен
Коментари Харесай

Плевенски второкласници научиха какво работи кметът, получиха и годишните си удостоверения

Нетрадиционен финален час за образователната година организираха в Община Плевен учениците от ІІ г клас в НУ „ Патриарх Евтимий ” с класен началник Милена Борисова. Във връзка с стратегиите по предприемачество, по които работят, и включването им в действия по ползи „ Бъдещето – това съм аз ”, второкласниците желаеха да научат какво работи кметът. Отговор им даде персонално Георг Спартански в неналожителен диалог с тях.



Оказа се, че в визиите на дребните възпитаници „ кметът ръководи цяла България ”; „ кметът ръководи Плевен и оказва помощ на хората, което прави общително, а не като някои други ”; „ кметът споделя къде и по какъв начин да се строят пътища ”; „ кметът посещава хората, навършили 100 години ”…



Георг Спартански изясни на събеседниците си по какъв начин се избира един кмет, какви са отговорностите му и отговорностите за развиването на всички области от живота на жителите. Той съпостави общината с огромно семейство, в което, както във всички фамилии, се вършат проекти и изразходват средства съгласно целите и наличните средства. Учениците научиха какъв брой е значимо, че Плевен има напълно екологичен превоз и ново енергоспестяващо осветяване, какъв брой са значими ремонтите на улици, здания, детски и спортни площадки, какъв брой доста внимание би трябвало да се отделя на образованието и културата…



Нека всички бъдем със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето пожела на своите посетители кметът, подарявайки им магнитчета с надписа „ Плевен ”.

Георг Спартански им връчи и удостоверенията за приключен втори клас с пожеланието за безгрижна почивка. Учениците го поздравиха със стихчета, ария и обещанието за нови взаимни срещи.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР