Netflix приключи снимките на един от най-амбициозните и скъпи научнофантастични

...
Netflix приключи снимките на един от най-амбициозните и скъпи научнофантастични
Коментари Харесай

Нов сериал от създателите на „Игра на тронове”

Netflix завърши фотосите на един от най-амбициозните и скъпи научнофантастични сериали, чийто сюжет е акомодации на трилогията на . Зад плана стоят имената на Александър Ву от „ Истинска кръв ” и сценаристите на „ Игра на тронове ”   и. Премиерната дата на сериала към момента не е оповестена.

Научно-фантастичната драма ще бъде продуцирана от . А ето по какъв начин сценарното дуо Бениоф и Вайс, основали „ Игра на тронове ”, разясняват акомодацията на китайската поредност от книги за ефирен формат:

„ Трилогията  най-амбициозната научнофантастична поредност, която сме чели. Очакваме с неспокойствие да прекараме идващите години от живота си, вдъхвайки живот на това за публиката по света. “

, с чието име свързваме различен хитов сериал - „ Истинска кръв ”, споделя, че за него е привилегия да приспособява един от великите шедьоври на китайската научна фантастика. Трилогията The Three-Body Problem комбинира доста неща, които той самия обича: богати, многопластови герои и същински екзистенциални залози – " всичко това разказано като елегантна и надълбоко човешка притча ". Той споделя също, че е извънредно разчувствуван да стартира партньорство си с  и целия екип. 

Списъкът със звездни имена надалеч не свършва дотук - вижте на идната страница...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР