Нестандартно находище на жълти павета в София. В социалните мрежи

...
Нестандартно находище на жълти павета в София. В социалните мрежи
Коментари Харесай

Находище: Дворът на столична ясла застлан с жълти павета

Нестандартно находище на жълти павета в София. В обществените мрежи се появиха фотоси на емблематичните павета, които обаче не са на обичайното си място в Триъгълника на властта, а покриват част от двора на столичната 55 Самостоятелна детска ясла в кв. "Бъкстон ".

"Тези павета са тук от 50 години. Сградата е пусната в употреба през 1970 година Това е било "образцова ясла " и като подарък това е било направено в яслата. В Столична община знаем за тези павета и те са обособен запас от тези, които са на склад - 350 кв. м жълти павета.

Тук са към 200 квадрата, които като се наложи, не към днешна дата, имаме подготвеност да ги подменим с по-нова настилка ", изясни пред Българска национална телевизия кметът на регион "Витоша " Теодор Петков.

Директорът по детско хранене "Витоша " доктор Елена Василева описа по какъв начин достоверните жълти павета са попаднали в двора на детското заведение като подарък. "Не е истина, че са неотдавна и че е имало реновиране ", сподели доктор Василева.

Директорът на яслата Людмила Недкова показа, че при неприятно време, когато е кално, децата играят в тази част от градината, където са поставени паветата. "Ние се гордеем с тях, тъй като сме единствената ясла в София, а децата им се радват ", добави тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР