Неслучайно в последните социоложки изследвания на БСП се дава траен

...
Неслучайно в последните социоложки изследвания на БСП се дава траен
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП е единствената партия, която трайно защитава интересите на служителите на МВР


" Неслучайно в последните социоложки проучвания на Българска социалистическа партия се дава дълготраен растеж - това е естественият ход на събитията след години тежка икономическа и всякаква рецесия. С напредването на акцията ще е още по-отчетливо и ще приключи с триумф и водачество на " Българска социалистическа партия за България ", и необятната лява коалиция зад нея. Благодарение на ръководителя на партията ни - Корнелия Нинова, успяхме да подпишем съглашение за поддръжка с партии, с които сме имали разлики. Това изисква темперамент, водачество и кураж. Аз съм доста горделив, че точно Българска социалистическа партия подаде ръка и благодаря на нашите сътрудници ", уточни Атанас Зафиров, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Сливен в " Актуално от деня " по БСТВ.

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия обясни по какъв начин партията пази ползите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи: " Днес взех присъединяване в кръгла маса, проведена от синдикалната федерация на чиновниците от Министерство на вътрешните работи. Бяха показани резултати от няколкомесечно проучване за напрежението на чиновниците, изискванията на работа и промени в системата. Заключенията бяха ясни - обстановката в бранш Министерство на вътрешните работи е сериозна. Не единствено е затруднено действието му, а и стоят под подозрение устоите му, и това дали чиновниците могат да извършват конституционните си отговорности. На срещата стана ясно, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която трайно пази ползите на министерството. Имаме цели за реформиране на бранша, потвърдихме уговорките си за напълно нов закон за Министерство на вътрешните работи, опция за Колективен трудов контракт и смяна на възнаграждението. Българска социалистическа партия един път вечно ще постави завършек на политическите назначения в системата на Министерство на вътрешните работи. "

Зафиров показа какви съгласно него са най-належащите проблеми в Сливен: " Хората чакат Сливен да изплува от дъното на всички ранглисти, в които се е наредил. Градът е на едно от последните места по икономическо развиване. Има годишна ужасяващо огромна миграция на младежи от града - раждаемостта и негативният приръст се разграничават единствено с 2%. Има доста ниска усвояемост на средства, в съпоставяне със сходни по индикатори области. Селското ни стопанство има условия да означи взрив и напредък, градът има голям капацитет. "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР