Неслучайно казват, че Изкуството е прекият път към душата. Песента,

...
Неслучайно казват, че Изкуството е прекият път към душата. Песента,
Коментари Харесай

ТЕСТ Изберете фигура и научете 5 неща, които другите не зная...

Неслучайно споделят, че Изкуството е директният път към душата. Песента, на която плачете; книгата, която допира сърцето ви; филмът, който ви разсмива – всичко това разкрива огромна част от вашата същина. Няма хора загадки, има хора, които мъчно разкриват себе си, тъй като другите не умеят да четат знаците, пишат от obekti.bg.

Изобразителното изкуство е тънък гений – то изисква освен гений у създателя, само че и гений у аудиторията. Който има очи, ще види и ще разбере. Погледнете деликатно тези три минималистични и доста изобретателни претекстове и изберете този, който най-силно ви притегля, с цел да научите кои 5 неща от вашия темперамент биха изненадали другите.

Избор А)

1. Вие сте печален човек по душа. Въпреки че видимо постоянно се оказвате душата на компанията, вътре в себе си носите неизлечими рани и непреодолими болки. Хората обичат възприятието ви за комизъм и самоиронията.

2. Цените извънредно персоналното пространство. Понякога ви считат за незаинтересовани или разсеяни, само че в действителност не обичате да прекрачвате граници и се стремите да не досаждате на никого.

3. Нямате доста другари. Хората считат, че в живота ви е цялостно с всевъзможни другарства и познанства. И това в действителност е по този начин, само че същинските ви другари се броят на пръстите на едната ръка и доста ги цените.

4. Не обичате да ви подлагат на критика. Имате известна толерантност към градивната рецензия, само че би трябвало да сте сигурни, че идва от доброжелателен човек. Като цяло не обичате да ви вършат забележки и да ви подлагат на критика.

5. Склонни сте на бели неистини в името на непознатото успокоение. Понякога премълчавате истината, с цел да не нараните другите. Затова пък се измъчвате самите вие.

Избор Б)

1. Вие сте идеалист. Вярвате в безспорната мощ на положителното и в никакъв случай не се отчайвате. Напълно уверени в чудеса и възмездия.

2. Подкрепяте благотворителни дела. Вълнувате се от орисите на непознати хора и сте склонни да ги подкрепяте както можете, само че без да разгласявате за това. Така разбирате положителното – то не трябва да бъде показно, а от сърце.

3. Обожавате да пеете. Ако някой ви предложения на караоке, несъмнено бихте умрели от позор, само че въпреки всичко отишли. Макар да не се справяте ослепително, обичате да пеете и музиката ви работи пречистващо.

4. Злопаметни сте. Помните добрините, само че не забравяте и неприятните действия. Привидно може и да сте дали прошка, само че не забравяте нищо. Трудно давате втори късмет.

5. Едва ли бихте си признали пред другите, само че се страхувате от самотата. Не обичате да оставате сами, не гледате страшни филми, избягвате да ходите в тъмното. Предпочитате светлината и компанията.

Избор В)

1. Готови сте на всеотдайност за фамилията си. Бихте дали живота си, в случай че от това зависи здравето на някой от тях. Осмисляте личния си живот през щастието на фамилията.

2. Перфекционисти сте. Всичко желаете да бъде идеално, а това не всеки път се получава. Това ви изтезава. Искате да сте най-хубави и в фамилията си, и в работата си. Не успявате да намерите добър баланс.

3. Ревниви сте. Едва ли ще си признаете пред другите, само че ревнувате освен колегата си, а от време на време и приятелите си. Не обичате да ви подценяват. Искате да знаете, че това, което вършиме за другите, се прави оценка. Не се задоволявате с второто място.

4. Често изпитвате разкайване за грешките си. Прибързвате с импулсивни действия и след това оставате разочаровани и съжалявате. Прекалено доста се доверявате, само че не бихте го споделили на приятелите си.

5. Имате доста страхове. Понякога се поддавате на паник офанзиви. Страхувате се за здравето на околните си, за утрешния ден, за незнайното бъдеще. Често прекарвате безсънни нощи в мисли. Погрижете се за себе си и се успокойте!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР