Нещо повече, двамата били съседи и са излизали на кафе,

...
Нещо повече, двамата били съседи и са излизали на кафе,
Коментари Харесай

Неуспешна свалка смразила Хепи Ванче и Радо

Нещо повече, двамата били съседи и са излизали на кафе, а познавайки манията на морската стюардеса да си откри брачен партньор фенове ги заподозряха в несполучлива свалка, която е смразила връзките им. радо бе безапелационен, че той е платил напитките, само че очевидно жестът не е оказал помощ да се издигне в очите на някогашната победителка.

Двамата се карат непрекъснато и си разменят обиди, а безконечните им препирни изнервят освен съотборниците им, само че и феновете. Ваня призна, че желае да завоюва и този сезон, тъй като предходната премия от 100 000 лв. не е стигнала да си купи гарсионерка и да си откри мъж. Тя продължава да живее с родителите си и се оправдава, че поради това не може да се загаджи с някой персонален ерген.
Реклама
" Тези и двамата са за лудницата! ", написа фен. " Най-противните,нахални,мързеливи и противни от всички са тези двамата.Хората им го споделиха в очите ", не крие различен. " Или са си бъркали в гащите ", заподозря ги трети.
HotNews.bg08 октомври 2022 | 06:35РекламаРекламаОще от hotnewsРеклама
Коментари
Реклама Copyright © 2007-2022 Hotnews.bg. Всички права непокътнати.
Този уеб страница е благосъстоятелност на Sportal Media Group
{ " props ":{ " pageProps ":{ " article ":{ " id ": " 2022100806353889881 ", " entity_type ": " article ", " title ": " Неуспешна свалка смразила Хепи Ванче и Радо ", " subtitle ": " Хепи Ванче и Радо се познават от живота отвън " Фермата " и са имали среща, разкри спортистът през вчерашния ден вечерта. ", " strapline ":null, " footer ":null, " body ":[{ " id ": " ssfmjP ", " data ":{ " type ": " paragraph ", " content ": " u003cpu003eНещо повече, двамата били съседи и са излизали на ка
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР