Несериозно е. Няма нужда от подобни театрални изпълнения, които и

...
Несериозно е. Няма нужда от подобни театрални изпълнения, които и
Коментари Харесай

Костадинов за искането за изслушване на Зеленски в НС: Защо трябва да виждаме само едната пропаганда?

Несериозно е. Няма потребност от сходни " театрални осъществявания ", които така и така гледаме всеки ден от всички национални малките екрани. Така водачът на " " разяснява предлагането в Народното събрание да се изслуша украинския президент Володимир Зеленски 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3148
Всеки ден медиите ни уведомяват заран, обед и вечер какво е споделил украинският президент. Не знам едно чуване с какво ще способства за информационната среда в Народно събрание, освен в случай че това не усили възможностите на Зеленски за Нобелова премия за мир, такава за театрално осъществяване или " Оскар ". 

Попитан дали позицията му е поради " черния щемпел " от Украйна той съобщи: Не. Виждаме всеки ден тази позиция, по-интересно ми е да чуя другата страна. Нали медиитетрябва да дават двете гледни точки. В Бългрия има цензура с претекста, че другатагледна точка не би трябвало да се демонстрира. Кой го е боязън от информацията. Българите не са с невисок разсъдък, сами могат да преценяват.

И от едната, и от другата страна има агитация. Защо би трябвало да виждаме единствено едната агитация?, попита Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР