Несебър. Кандидати за народни представители на коалиция Българските патриоти –

...
Несебър. Кандидати за народни представители на коалиция Българските патриоти –
Коментари Харесай

Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ от Бургас се срещнаха с представители на инициативния комитет на собствениците на имоти в Слънчев бряг

Несебър. Кандидати за народни представители на коалиция " Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ " за Бургас се срещнаха с представители на инициативния комитет на притежателите на парцели в Слънчев бряг – запад, с цел да чуят техните проблеми. Това оповестиха от НФСБ - Бургас .

" Основните проблеми са в инфраструктурата - липса на улици, тротоари, осветяване, зелени площи...всичко това дава отрицателно отражение върху бизнеса ", съобщи Димитър Димитров – ръководител на Инициативния комитет на притежателите на парцели в Слънчев бряг – запад.

" Ние, претендентите за народни представители, обещаваме нещата да се развият в позитивна тенденция ", уточни претендентът за депутат Денис Йовчев.

Сред присъстващите на срещата бяха водачът на НФСБ Валери Симеонов, както и лидерът на листата на Българските патриоти " за Бургас Христиан Митев. Симеонов означи, че задължението за благоустрояване на този регион е на Община Несебър, която по думите му е най-богатата община в България.

" Ще поемем ангажимент, който подхожда на нашите благоприятни условия, а точно – страната също да обезпечи финансиране на инфраструктурата на Слънчев бряг – запад, тъй като това е народен курорт, в тази част на Слънчев бряг също заплащат налози, които отиват както в общинската, по този начин и в държавната хазна ", сподели още той.
Симеонов бе безапелационен, че жителите на Слънчев бряг – запад ще получат нужната поддръжка от представителите на обединението в Народното събрание.

Формацията се явява на изборите на 11 юли с номер 16 в бюлетината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР