Несъобразени скорост и дистанция доведоха до катастрофи и задръствания по

...
Несъобразени скорост и дистанция доведоха до катастрофи и задръствания по
Коментари Харесай

Катастрофи в цяла България, километрично задръстване на входа на Бургас |

Несъобразени скорост и отдалеченост доведоха до произшествия и тапи по автомагистрала " Тракия " в първия от трите почивни дни.

Колони от коли се образуваха край Вакарел, Пловдив и преди Бургас. Недалеч от морския град преди обед се образува 20-километрово запушване

От полицията в Бургас оповестиха, че причина за задръстването е верижна злополука, в която на входа на морския град са потърпевши 3 автомобила. Пострадала е една жена.

Около 13,30 часа от АПИ оповестиха, че е възобновено придвижването при 335-и км на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас, откакто трафикът бе пренасочен по обходен маршрут през пътен възел " Карнобат " - път I-6 - Бургас.

Верижно пътнотранспортно произшествие единствено с материални вреди стана и край Камено.

Преди това Пътната организация заяви, че краткотрайно придвижването при 142-ри км на „ Тракия “ в посока Бургас се реализира в дейна лента заради пътнотранспортно произшествие.

По първични данни аргументите за верижната злополука са несъобразена скорост и неспазване на отдалеченост. Засега няма данни за потърпевши, а единствено за материални вреди, оповестяват от МВР-Пловдив.

Временно бе лимитирано и придвижването при 37-ми км на Автомагистрала " Тракия " в посока Пловдив заради пътнотранспортно произшествие, оповестиха още от АПИ. Трафикът се пренасочва по път I-8 София - Ихтиман през гр. Ихтиман до пътна връзка " Мухово " и се включва на Автомагистрала " Тракия ".

Пътната организация поучава водачите да карат със съобразена скорост и нараснало внимание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР