Несъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен

...
Несъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен
Коментари Харесай

Какво ви очаква в Безмилостен град

Несъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен град ”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20,00 часа по bTV, към този момент превзема българските фенове. И до момента в който някои от интригите в поредицата постепенно стартират да се разплитат, заплитат се нови.

Една от двете щерките на Сехер – Джерен, в упоритостта си да се избави от бедния живот, съумява да се вмъкне в леглото на богаташкото синче Дженк, а вярата, че е забременяла от него, є дава увереността, че бракът с него є е в забрадка вързан…

Но очевидно подценява обстоятелството, че същинската магьосница в тази мръсна история е неговата майка Шениз. Представяйки се за грижовна вуйна, тя в действителност цялостен живот скрито е предизвиква физически и душевен тормоз върху племенника на брачна половинка си – Недим, станал неработоспособен в детството си, а както излиза наяве в хода на повествованието, това се случва по виновност на нейния наследник Дженк. За това обаче ще подразбере и Джемре, която поема грижите над Недим след идването им в имението на Ага Карачай.Джемре безрезервно бди над инвалида – оттук насетне тя ще му дава медикаментите, които преди този момент подлата му вуйна я подменяла. Под грижите на Джемре, прикованият на инвалиден стол Недим мъчно, само че последователно ще проговаря. Поне ще успее да подскаже на чичо си, че жена му Шениз без да пита е изгонила от имението фамилията на Сехер, с цел да продължи да трови Недим със личните си ръце. Още повече тя е намерила мотив и в това, че сина на вдовицата – Дживан по лицемерен метод е заплетен в наркоафера, а в цялата конспирация е забъркано и името на самия Ага Караджа…

В последна сметка Сехер, свекърва є и децата є се връщат в имението, само че подлата Шениз ще продължава да ги оплита в мрежите си.

С измама и операции в капан ще бъде вкарана и амбициозната Джерен, която в хода на сюжетното развиване на сериала “Безмилостен град ”, в деня на мечтаната от нея женитба с Дженк, до нея, в инвалидния си стол, ще застане… Недим.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР