Несъмнено билките и подправките правят живота ни по-ароматен и вкусен.

...
Несъмнено билките и подправките правят живота ни по-ароматен и вкусен.
Коментари Харесай

Какво вещаят сънищата за различните билки и подправки

Несъмнено билките и подправките вършат живота ни по-ароматен и апетитен. Но какво значи, в случай че ги сънуваме?

В множеството случаи сънуването на билки значи, че макар че имате някои досадни паники, нещо положително ще излезе от тях.

Отровните билки могат да предизвестяват, че има хора към вас, които съзнателно се пробват да ви навредят. Билки и подправки в съня ви могат да значат също, че имате мощни, лоялни другарства и добре се справяте финансово в живота си.

Ето по какъв начин да тълкувате съня си, в случай че ви се е присънило някоя от следните билки и подправки:

Босилек насън

Сънуването на босилек символизира любезността и любовта. Ако е разцъфнал, значи ще ви споходи фамилно благополучие. Ако е без мирис, предизвестява за покруса и ужас, които идват в живота ви.

Джинджифил насън

 Джинджифил

Сънуването на джинджифил е знак, че се чувствате сигурни и задоволени от това, което сте постигнали. Той може също да предизвести, че би трябвало да подправите живота си с малко повече страсти.

Кимион насън

Ако видите в съня си кимион, то това символизира благоденствие. Нещо, в което инвестирате, ще ви се отплати. Може и да значи, че ще видите остарял другар, който ще се върне в живота ви. Събирането на кимион от градината демонстрира, че би трябвало да обърнете повече внимание на здравето си.

Копър насън

 Копър насън

Копърът във вашите сънища може да символизира взаимоотношенията ви с хората, които са най-важни за вас. Той е знак, че може да се наложи да отделите повече време за отмора и релаксация дружно с тези, която обичате. Ако сте сами, скоро може да срещнете сродната си душа. Ако сънувате, че подправяте храна с копър, бъдете по-внимателни с парите. Миризмата на копър в съня демонстрира, че ще съумеете, само че с доста компликации по пътя си. Ако поливате копър, фамилията ви може да се усили. Ако работите в градина, обрасла с копър, вашите фантазии ще се осъществен. Изсъхнал копър в съня предизвестява за неприятности.

Кориандър насън

Кориандърът в съня демонстрира, че имате благополучен и постоянен живот и се радвате на положително здраве. Кориандърът може да значи, че ще постигнете триумф и ще бъдете възнаградени за труда си.

Лавандула насън

 Лавандула насън

Лавандулата символизира щастието и триумфа. Ако ви се присъни, то животът ви ще се усъвършенства доста. Миризмата на лавандула в съня е знак, че ще постигнете триумф във всичко, което е значимо за вас. Получаването на лавандула като подарък носи шанс и нови благоприятни условия.

Лайка насън

Сънуването на лайка е знак, че желаете да се възстановите от травматичните събития в живота си. Тя вещае смяна. Ако си купувате или берете лайка в съня, е на болест. Ако сънувате, че пиете чай от лайка, ще живеете дълъг и здравословен живот. Разхождайки се през поле от лайка в съня, символизира освобождение от физическа и прочувствена болежка.

Магданоз насън

 Магданоз насън

Сънуването на магданоз предвещава, че ще жънете триумфи и ще бъдете добре възнаградени. Засаждането на магданоз може да значи, че ще се откажете от нещо. Ако си купувате магданоз в съня, ще реализирате фантазиите си, а в случай че го берете –ще сте здрави. Ако миете магданоз в съня си, очаквайте благополучен фамилен живот.

Магарешки трън насън

Ако в съня си се убодете на магарешки трън, значи някои ви завижда. Ако сънувате цяло поле с магарешки бодили, то подгответе се за доста компликации и инциденти.

Мащерка насън

 Мащерка насън

Ако видите насън мащерка, ще се радвате на любящо семейство и добра позиция в живота. Отрязаната мащерка е знак, че стресът и размириците скоро могат да се изпречат на пътя ви.

Мента насън

Сънуването на мента нормално е позитивен знак. Ако я берете или употребявате, ще се радвате на положително здраве. Миризмата на мента в съня предвещава бързо замогване.

Риган насън

 Риган насън

Ако в съня си усетите аромата на риган, ще се възстановите бързо от някаква болест. Засаждането на риган е знак, че ще се сдобиете с дете.

Розмарин насън

Ако сънувате, че някой ви дава розмарин, това значи злощастие в дома. Тази фалшификация може да символизира страдалчество, защото обичан човек може да ви изостави. Цъфтящото растение с розмарин в съня ви може да значи, че скоро ще имате предложение за брак.

Хрян насън

 Хрян насън

Ако сънувате хрян, ще се срещнете с забавни и занимателни хора. Той също може да значи, че напълно скоро ще имате триумф. Ако жена види в съня си хрян, някой ще флиртува с нея. Храненето с хрян може да значи, че имате скришен почитател.

Шафран насън

Сънуването на шафран може да предизвести за крах или болест. Може да значи също, че имате врагове и недоброжелатели.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР