Неразгадани мистерии се завръща с епизод за НЛО …Наскоро възобновеното

...
Неразгадани мистерии се завръща с епизод за НЛО …Наскоро възобновеното
Коментари Харесай

Неразгадани мистерии се завръща с епизод за НЛО

Неразгадани мистерии се завръща с епизод за НЛО …Наскоро обновеното телевизионно предаване се завърна за повторно тази година с нова поредност от неразрешени каузи (HiddenTruth.site).

 Ще можете ли да помогнете за решаването на някой от случаите?
Ще можете ли да помогнете за решаването на някой от случаите?Оригиналната поредност „ Неразгадани мистерии “ (Unsolved Mysteries) обгръща цели 14 сезона, сред 1987 година и 2010 година Помни се най-много с водещия Робърт Стек (Robert Stack), който за жалост умря през 2003 година, както и с възстановките на разнообразни мистерии, необясними феномени и неразкрити наказателни каузи.Новият сезон включва злокобни и напрегнати изследвания на шест загадъчни случая, в това число един случай на НЛО. Поредицата се оказа огромен шлагер измежду феновете, класирайки я преди всичко в Съединени американски щати в услугата за стрийминг, единствено часове след нейния дебют през юли.Сега шоуто се завръща за повторно, в границите на единствено няколко месеца за по-нататъшно лъчение на шест епизода, всеки от които разказва тайнственост, която управляващите в никакъв случай не са съумели да разгадаят.Един от най-интригуващите нови епизоди е „ Смърт в Осло “, който преглежда гибелта на незнайна жена в хотел в норвежката столица през 90-те години.
Четете още: Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални явленияВъпреки съгласуваните старания никой не е съумял да дефинира коя е била, за какво е била там или каква е била гибелта й – самоубийство или ликвидиране.В резюмето се споделя:„ Когато дамата е открита мъртва в първокласна хотелска стая в Осло, Норвегия, изглеждало самоубийство. Обаче няколко „ части “ не пасвали … Тя нямала идентификация, куфарчето й съдържало 25 патрона и никой не е съобщил за нейното изгубване. Коя е била тази жена и може ли да е взела участие в загадка разследваща интервенция? ”Можете да гледате филмовия откъс на новите епизоди по-долу.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР