Неприятни новини застигнаха отбора на "Кариана"/Ерден/ на лагера в Сандански.

...
Неприятни новини застигнаха отбора на "Кариана"/Ерден/ на лагера в Сандански.
Коментари Харесай

Кариана/Ерден/ губи основен футболист до края на сезона

Неприятни вести застигнаха тима на "Кариана "/Ерден/ на лагера в Сандански. Оказа се, че травмата на полузащитника Деян Иванов (на фотографията с No.14) е доста по-сериозна в сравнение с се очакваше авансово. 21-годишният футболист получи контузия на една от последните тренировки преди заминаването на втория зимен лагер в Сандански (1-10 февруари). Иванов не пътува с тима, с цел да си направи ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че има скъсани предни кръстни връзки на лявото коляно. До края на месеца му следва интервенция, само че преди този момент би трябвало да спадне оттокът от болното място. Юношата на "Монтана " бе корав титуляр в състава на ст. треньора Веселин Великов. Освен като опорен полузащитник наставникът на "Кариана " го използваше и като централен бранител. След като бъде осъществена интервенцията Деян Иванов ще стартира възстановителни процедури, които ще продължат към 6 месеца.
„ Това е огромна загуба за нашия тим. Надявам се да се възвърне на 100 процента”, обявиха от лагера на тима в Сандански.
Утре от 14 часа карианци ще излязат против домакините от Беласица в първа среща от шампионата „ Петричка пролет”. Мачът ще се играе на стадиона в село Склаве.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР