Неприятна случка изкара от равновесие фолкпевицата Мария. Планувано от певицата

...
Неприятна случка изкара от равновесие фолкпевицата Мария. Планувано от певицата
Коментари Харесай

Мижав интерес: Мария е бясна, ето какво се случи

Неприятна преживелица изкара от равновесие фолкпевицата Мария.

Планувано от певицата присъединяване е анулирано в последния миг от уредниците на събитието. Става въпрос за благоевградска дискотека, която е отказала изява на изпълнителката.
                             

Именно това изкара певицата отвън нерви и тя изля гнева си в пост в обществените мрежи: " Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, тъй като са неточни ", хвърли обвиняването си в инстаграм профила певицата. 

 



Не излиза наяве обаче за какво присъединяване е пропаднало и за каква тъкмо неучтивост от страна на уредниците става дума. Засега Мария не хвърля никаква светлина с пояснението, че това са персонални работи и не е длъжна да дава пояснение на никого, написа " Телеграф ".

В своя отбрана уредниците на събитието акцентират, че причина за проваленото присъединяване на Мария не е неучтивост от тяхна страна, а прекомерно слабият интерес към изпълнителката на " Всичко е платено " в града, макар че рекламата за гостуването ѝ вървяла две седмици преди този момент.
                             

Това, което в действителност тормозило уредниците, се оказал фактът, че в деня на гостуването на певицата, имало едвам 20 резервации - прекомерно малко за едно от най-оборотните заведения в града.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР