Неприемливо е да отричаме измененията в климата, които настъпват. Това

...
Неприемливо е да отричаме измененията в климата, които настъпват. Това
Коментари Харесай

Прогноза: Климатичните катастрофи ще стават все по-често явление

Неприемливо е да отхвърляме промените в климат а, които настъпват. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Бургас Радостина Ценова от Българска фондация „ Биоразнообразие “.
„ Ние всекидневно сме очевидци на измененията, които се случват. Това, което е значимо, е тези, от които зависи смяната в климатичните условия, най-сетне да вземат нужните съществени ограничения. Само да приказваме, че има промени в климата, не е задоволително “, означи Ценова.
Според нея, в случай че не бъдат изпълнени решенията от Париж, както и световните съглашения, които подписват или не някои от страните, неподходящи феномени ще настъпват от ден на ден. Климатичните произшествия, на които ставаме очевидци в последните години, ще стават все по-често събитие “, добави още Ценова.
По данни на фондация „ Биоразнообразие “ сега в Атанасовско езеро, с изключение на обичайните повече от 500 розови пеликана, обитават и 315 черноопашати крайбрежни бекаса, 187 дребни червеноноги и 171 огромни червеноноги водобегача, което е извънредно за този интервал от годината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР