Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас –

...
Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас –
Коментари Харесай

Двама от участниците напускат шоуто Dance Arena

Непредвидена обстановка в първото онлайн танцово риалити у нас – Dance Arena, докара до напускането на двама от танцьорите единствено седмица преди финала на шоуто.

До тази обстановка се стигна откакто Калина от тима HYPE не устоя на напрежението. Нейният другар Живко от GLADIATORS, реши да покаже недоволството си посредством разпра с ментора на Калина - Марион Дърова.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТАНЦЬОРИТЕ ОТ НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Участниците, менторите и продуцентите на Dance Arena взеха единомислещото решение, че държанието на Живко и Калина е неприемливо, по тази причина и двамата няма да продължат присъединяване си в шоуто.

Напускането на Живко и Калина ще промени регламента на Dance Arena тази седмица. Заради случая и непредвидените условия, този път няма да има гласоподаване във Фейсбук страницата на Dance Arena. Освен оценките от журито, двата тима ще получат по 1 служебна точка от публиката, която ще бъде добавена към сбора от точките им до момента.

Последната задача за двата тима преди финала другата седмица е dance hall. Dance Hall е доста изразителен махленски танц от Ямайка, а стилът е измежду най-атрактивните за танцова борба, само че е и много сложен за асимилиране.

Тази седмица гост-треньор за GLADIATORS е Кристина Славчева-Пебълс от танцовото студио VS Dance, а с танцьорите от HYPE работиха Марион Дърова и Силвия Якорудска.

Въпреки компликациите, през които минаха и двата тима, настроението се завърна, танцьорите сплотиха сили и за следващ път потвърдиха своя професионализъм на сцената.

Следващата седмица следва огромният край на Dance Arena, в който ще забележим проява на всички стилове, които танцьорите учиха до момента – хип-хоп, национални танци, актуален танц и dance hall. Този път оценките ще бъдат направени от външно жури, което ще предопредели и избора на победител.

В крайната оценка от журито ще влязат всички точки до момента дружно с гласуването на Фейсбук потребителите. Кой тим ще успее да се пребори за купата най-хубаво денс crew? Ще разберем на 27 юли от 16:00 часа във Vbox7.com.

Очаквайте огромния край на Dance Arena на 27 юли от 16:00 часа първо във Vbox7.com. Още вести за танцовото уеб риалити може да откриете и във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР