Непредсказуемостта на Запада не ни позволява сега да прогнозираме перспективите

...
Непредсказуемостта на Запада не ни позволява сега да прогнозираме перспективите
Коментари Харесай

Песков: Русия е готова да установи добри отношения с всички, но Западът е непредсказуем

Непредсказуемостта на Запада не ни разрешава в този момент да предвиждаме вероятностите за определяне на съдействие в разнообразни формати. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии. Така Песков отговори на въпроса ще се усили ли присъединяване на Русия в активността на интернационалните организации, в които вземат участие западни страни.

" Нека не изпреварваме. Събитията от време на време се развиват толкоз непредвидимо и позицията на груповия Запад по избрани въпроси се трансформира толкоз непредсказуемо, че към този момент сме доста лимитирани в способността си да предвиждаме каквото и да било ", сподели още Песков.

„ Ние оставаме заинтригувани да установим положителни връзки с всички, което вършим с тези страни, които са подготвени да отвърнат “, добави Песков.

Повод за въпроса стана скорошното изявление на съветския президент Владимир Путин на онлайн срещата на Г-20, както и плануваното присъединяване на съветския външен министър Сергей Лавров в съвещание на Съвета на външните министри на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) в Северна Македония.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР