Неправителствената организация за защита на животните "Хюмейн сосайъти интернешънъл Великобритания"

...
Неправителствената организация за защита на животните "Хюмейн сосайъти интернешънъл Великобритания"
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II вече няма да носи дрехи от естествена кожа

Неправителствената организация за отбрана на животните "Хюмейн сосайъти интернешънъл Англия " изрази през днешния ден удовлетворение от решението на английската кралица Елизабет II да престане да носи облекла от естествена кожа, съобщи Франс прес.

"Започвайки от 2019 година, в случай че Нейно величество има отговорности в извънредно студено време, към този момент ще използваме изкуствена кожа, с цел да сме сигурни, че няма да й е студено ", написа в оповестената в края на предишния месец своя книга персоналната стилистка на кралицата Анджела Кели.

"Радваме се, че Нейно величество публично се отхвърли от естествената кожа ", съобщи Клер Бас, директорка на "Хюмейн сосайъти интернешънъл Англия ". Според Бас решението е явен сигнал от монарха, че естествената кожа към този момент е демоде.

Според изследване от предходната година, направено във Англия по искане на "Хюмейн сосайъти интернешънъл ", над две трети от интервюираните поддържат концепцията за възбрана на вноса на естествена кожа и единствено осем % са срещу тази концепция.

Англия забрани през 2000 година развъждането на животни поради тяхната кожа, само че продължава да внася и продава кожа на разнообразни скотски типове, като да вземем за пример лисици и зайци.

Организацията за отбрана на животните PETA (лат. букви) приветства смяната в дрешника на кралицата и съобщи, че в този момент явно е време тя да направи идната стъпка и шапките на нейните кралски гвардейци към този момент да не са от мечешка кожа, а от основаните с помощта и на природозащитниците първокласни синтетични заместители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР