Неправилното паркираните автомобили и липсата на достатъчно места за спиране

...
Неправилното паркираните автомобили и липсата на достатъчно места за спиране
Коментари Харесай

Врачани питат: За паяка има ли паяк?

Неправилното паркираните коли и неналичието на задоволително места за прекъсване са все по-наболял проблем за врачани, изключително когато по улиците в града броди чудовище, което тихомълком подвига и завлича колите им на углавен паркинг в края на града. Какво обаче става, когато самият репатриращ автомобил стартира да паркира погрешно? Явно нищо не става, разясняват възмутени врачани, тъй като за паяка няма паяк.
Редовна читателка на BulNews.bg изпрати за рубриката „ Ти, репортерът “ фотоси, показващи техниката в нарушаване. Врачанката е снимала огромния репатриращ автомобил на директна на бул. „ 2-ри юни “, на пътя за Центъра за психологично здраве. Паякът е спрял на кръстовище тъкмо пред знак Стоп и блокира идващите от горната страна коли. Така се основава причина за ПТП. На кръстовището има пешеходна пътека, по която дневно минават стотици врачани, а поради неналичието на видимост може някой пешеходец съществено да пострада.
„ Това е безумно паркиране, което заплашва близките. Точно хората, които ръководят тази машина, би трябвало да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата, само че се вижда, че не е по този начин “, разяснява врачанката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР