Непобедимите 4, който беше сниман в София през миналата година,

...
Непобедимите 4, който беше сниман в София през миналата година,
Коментари Харесай

Непобедимите 4 в Топ 50 на най-скъпите филми

Непобедимите 4, който беше сниман в София през предходната година, се подреди измежду 50-те най-скъпи кино лентата на всички времена.Всичко потегли след изявление на Долф Лундгрен, който съобщи, че четвъртият филм от екшън поредицата ще бъде радикално друг от предходните и ще бъде най-малко два пъти по-скъп от втория и третия.

Скрийн рант пресметна, че става въпрос за най-малко $200 млн. Така бюджетът на четвъртия филм от Непобедимите се подрежда до касови рекордьори като Титаник, Спайдърмен: Няма път към дома, Бързи и гневни 9, Черната пантера и игралният Мулан. За първия филм Непобедимите бяха изхарчени $80 млн. Вторият и третият костваха по $100 млн. Голяма част от бюджета на Непобедимите 4 е отишла за възнаграждения.

Основната движеща мощ в плана е Силвестър Сталоун, който съобщи щафетата на Джейсън Стейтъм. Долф Лундгрен и Ранди Котюр са част от звездите, дружно с легендата Анди Гарсия, който е специфичен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. От новите звезди на екшъна ще гледаме рапъра 50 Сент, тайландеца Тони Джаа, Ико Увайс и Меган Фокс.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР