Непобедими и Безстрашни избраха по един командир, който да ръководи

...
Непобедими и Безстрашни избраха по един командир, който да ръководи
Коментари Харесай

Безстрашните с убедителна победа в „Игри на волята: България“

Непобедими и Безстрашни избраха по един пълководец, к ойто да управлява племето на Арената на “Игри на волята: България ”. Той беше завързан в колело, което останалите участници търкаляха по трасето без да виждат, следвайки неговите указания. Джаферович още веднъж сподели, че умее да управлява племето си, с което Безстрашните се избавиха от втори родов съвет за тази седмица.
 Игри на волята България NOVA
Фейгин се извини за саботажа п ред останалите участници на Арената, само че това не съумя да сплоти племето на Непобедимите. Те започнаха борбата с закъснение по отношение на жълтите, само че водачът им Генчо съумя да влезе в темп. След следващ поврат обаче, те останаха с няколко трудности обратно, а загубата във втората номинационна борба ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на родов съвет.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Обединението на племената докара до преразпределение на обединенията в тях. След разпадането на женския лагер при Безстрашните, Ралица и Михаела привлякоха Мани към себе си, а Гого стартира да играе с мъжете в племето. При Непобедимите Алекса и Виктория взеха решение да продължат надпреварата дружно с хората, на които Елица е имала доверие, до момента в който Фейгин се сближи с Георги и Генчо.

Изминалият съвет на Безстрашните нажежи пристрастеностите в племето, а околните приятелки Джаферович и Мирела размениха остри реплики между тях, подбудени от номинационните гласове. След борбата Непобедимите направиха равносметка на своята игра, а Генчо пое виновността за огромния неуспех.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Кого ще изпратят Непобедимите на Арената против Михаела? Кои съдружници ще изберат двамата номинирани? В каква оспорвана борба ще се изправят един против различен и кой ще напусне надпреварата вечно? - разберете на следващия ден в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на  .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР