Непълнолетно момиче изпадна в шок, след като клип с порнографско

...
Непълнолетно момиче изпадна в шок, след като клип с порнографско
Коментари Харесай

Опасностите в мрежата! Разпространиха порнографски материал с 16- годишно момиче от Банско, клипът заснет преди месеци... 

Непълнолетно момиче изпадна в потрес, откакто клип с порнографско наличие и нейно присъединяване е публикуван в обществените мрежи. Сигналът е подаден през вчерашния ден в полицейското ръководство в Банско, откъдето е девойката. Оказва се, че клипът е сниман през април, само че очевидно този, който го е популяризирал е решил да отмъщава в този момент и е пуснал фрагментите, научи Struma.com. Полицаите започнаха търсене на създателя на клипа, който е свален от мрежата.

Социалните мрежи в последните няколко години стават място, което дава опция за дискредитиране, оплюване и възмездие - безнаказано. Функцията им да се основават ползотворни контакти и другарства се изроди и все по- постоянно те биват употребявани не по -предназначиение със наличие,което би могло да бъде наречено -престъпно. Затова и се търси метод за усилване на работата на отделите,разследващи сходен вид закононарушения и разкриване на създателите на гнусните изявления, скрити нормално зад подправени профили и самоличности. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР