Неотдавна Mercedes представи своята нова подмарка EQ предназначена за електромобилите на трилъчната

...
Неотдавна Mercedes представи своята нова
подмарка EQ предназначена за
електромобилите на трилъчната
Коментари Харесай

Заснеха на пътя електрокросовъра на Mercedes - видео

Неотдавна Mercedes показа своята нова подмарка EQ предопределена за електромобилите на трилъчната звезда. Скоро ще узнаем повече новости за първите лястовици от това ново направления за остарялата немска премиум марка. За да не изостава от конкуренцията - по-специално от Jaguar и неговия електрокросовър I-Pace, както и от Tesla Model X, Mercedes интензивно създава личния си електрокросовър.

В кая на предходната година беше забелязано “муле ” с купе от GLC и новата електрическа платформа. Преди броени дни пък папараците съумяха да уловят силно замаскиран първообраз на електрокросовъра по време на проби. Вижда се че еволюцията на модела напредва бързо по посока на серийното осъществяване.

Якият камуфлаж не разрешава даже приблизително да се разгадае външноста на идващия модел. Но умерено може да се предположи, че машината ще има доста сходен дизайн с миналогодишния концептуален модел Generation EQ Concept.



Шоукарът, показан в Париж имаше два електромотора с обща мощ 402 к.с. и максимален въртящ миг от 700 Нм. Захранването им е от 70-кВтч акумулаторна батарея. Предполага се че в фамилията EQ ще влязат още един паркетник и седан.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР