Неофициалните запознанства са, когато двама души имат отношения, които надхвърлят

...
Неофициалните запознанства са, когато двама души имат отношения, които надхвърлят
Коментари Харесай

5 признака, че сте повече от приятели, дори да нямате официална връзка

Неофициалните запознанства са, когато двама души имат връзки, които надвишават елементарното другарство, само че към момента не са прераснали в публична връзка. Често те включват превозване на време дружно, занимания и насърчаване на прочувствена непосредственост.

Въпреки че може да има детайли на романтика и привличане, липсва явен ангажимент или етикет, който да дефинира действителната връзка. Неофициалното запознанство може да бъде преходна фаза, в която и двете лица изследват възприятията си и капацитета за по-дълбока връзка, без да се ангажират публично с партньорство.

Ето и 5 сигурни признака, че с него сте повече от другари, даже да нямате публична връзка:

Чувствате искра от сила и неспокойствие, когато сте дружно

Един от класическите признаци, че сте във връзка, без да знаете, е, че усещате прилив на позитивизъм, нараснал възторг или вълна от благополучие, когато сте към този човек. Възможно е да усещате прилив на пеперуди в стомаха си и да споделяте фантастична химия. Този тип чувство демонстрира остра, ескалираща и тънко настроена прочувствена реакция един към различен и е явен индикатор за по-дълбока връзка, която е освен това от нормално другарство. Дори да нямате публична връзка, в случай че възприятията и на двамата са взаимни, това е знак.

И двамата участвате в изключителна връзка

Ако и двамата давате приоритет на това да поддържате връзка, да споделяте детайлности от деня си, да обсъждате мисли и усеща и даже да се забавлявате, този тип връзка и връзка се разграничава от елементарните другарства. По време на диалозите и двамата употребявате „ ние “, вместо да се обръщате поотделно към „ аз и ти “. Това държание отразява динамичността на двойката, даже и тя да няма към момента публична връзка.

Между вас прехвърчат искри и закачливо флиртувате един с различен

Ако взаимоотношението ви включва закачки, смешки и похвали един на различен по флиртаджийски метод, тогава това държание надвишава нормалните другарски закачки и прибавя намек за сантиментален или съкровен подтекст. Това държание подсказва, че и двамата се наслаждавате на динамичността на сантименталното напрежение и се чувствате удобно да изразявате възприятията си по метод, който е освен това от другарски. Това е интервал на преход от другарските връзки към зараждането на публична връзка посред ви.

И двамата постоянно обсъждате срещи между тях

Един от постоянно срещаните признаци за неофициална връзка е воденето на диалози за връзки и запознанства един с различен. Тези полемики могат да включват шерване на персонален опит, отзиви за разнообразни типове връзки или даже разискване на това, което и двамата търсите в един сътрудник. Фактът, че тези диалози стават естествено, значи, че и двамата се чувствате удобно да обсъждате въпроси, свързани с романтиката и връзките между тях.

Срещате комплициране и изпитвате смесени усеща

Друг белег на това, че сте повече от другари е, когато стартирате да изпитвате комплициране за това какво изпитвате към него и да имате смесени усеща. Може и двамата да усещате, че връзките ви са освен това от другарство, само че към момента не сте ги трансформирали в публична връзка. И двамата продължавате да си пишете, разбирате неизречените думи на другия, на лицето ви се появява естествена и успокояваща усмивка, когато сте дружно, или усещате дълготрайно възприятие на блян, когато сте разграничени. Всичко това е симптом, че сред вас евентуално има неизказани усеща. Ако обстановката при вас е такава, не забравяйте да проведете диалог, с цел да получите удостоверение на подозренията си и за какво не да започнете публична връзка.

Заключителни мисли:Наясно сме, че започвайки сантиментални връзки с непосредствен другар, рискувате да неуспехите всичко, в случай че нещата не се получат. Но в противоположен случай постоянно може да се питате какво е щяло да стане, в случай че сте се осмелили да извършите първата крачка. Така че просто бъдете почтени с индивида до вас и обсъдете всички преимущества и дефекти от започването на публична връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР