Неочакваната поява на Брад Пит в пола на премиерата на

...
Неочакваната поява на Брад Пит в пола на премиерата на
Коментари Харесай

Интернет полудя по полата на Брад Пит

Неочакваната поява на Брад Пит в пола на премиерата на новия му филм - " Bullet Train " - подлуди почитателите на огромния артист и провокира полемики по отношение на демократичните джендър разбирания в актуалната просвета. В отговор на въпрос на кореспондент за какво е в пола на аления килим в Берлин Пит съобщи простичко

Заради бриза.

Фенове напомнят обаче, че това не е първият път, когато артистът се заиграва с концепцията за мъж в пола. След фотосите на Троя и по време на промотирането на кино лентата, Брад няколко пъти загатна, че планува напълно скоро мъжете да тръгнат с поли, поради практичността и тъй като:

Филмът се отнася и до двата пола. Ако търсим натурализъм, едно време гърците са носели поли.

Сегашното заглавие на Дейвид Лийч " Влакът патрон " обаче споделя за петима убийци, които се возят в стремглаво бърз трен и се развива в наши дни, т.е. надали историческият натурализъм е повода за екстравагантното облекло на Пит. Личният бохемски жанр на Брад Пит през годините обаче постоянно е бил правилен на неговата комплицирана еднаквост - композиция от благ тип и мъжко лъчение, херувимска хубост и мачизъм. Истината евентуално е, че каквото и да постави, ще му отива.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР