Неочаквана елиминационна битка посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената

...
Неочаквана елиминационна битка посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената
Коментари Харесай

Игри на нерви: Алекса елиминира Мирела след тежки изпитания

Неочаквана елиминационна борба посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България ”. Двамата бяха изправени пред тежки тествания за устойчивост, мощ и съгласуваност. Накрая, след голям брой обрати, изходът от борбата се оказа съдбовен за танцьорката Мирела.

“Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога доста повече, в сравнение с съм си мислила и научих, че има за какво да се назовавам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази борба през днешния ден ”, показа Мирела през сълзи пред тв водещия Димо Алексиев. Тя разкри, че се усеща предадена от Лефтеров, който не я отбрани, излизайки на Арената вместо нея.

Здравословното положение на Джаферович не ѝ разреши да играе, което изправи Безстрашните пред ексклузивен нов избор на капитан. Мирела предложи да поеме риска на виновния пост вместо приятелката си, което се оказа решение с предупреден край. На Арената тя очакваше да се изправи против знаменосеца Виктория, само че се появи Алекса. А това бе много неприятна изненада за танцьорката.
 
                             

След вчерашната териториална борба Непобедимите бяха изправени пред тежък прочувствен срив, подбуден от завръщането им на Стопанството. Алекса си посипа главата със сол, призна грешката си и одобри загубата като своя. Той реши да се реваншира на племето и след успеха в капитанската борба избра да се завърне при Непобедимите с цяла кошница, цялостна с разнообразни типове шоколад.

Как ще реагират Безстрашните на посланието на Мирела към тях? И за какво тя ще се обърне към Лефтеров? А той - по какъв начин ще реагира?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР