Необичайното превозно средство - пожарна, преоборудвана на кемпер с германска

...
Необичайното превозно средство - пожарна, преоборудвана на кемпер с германска
Коментари Харесай

Екшън с кемпер пожарна на плажа в Алепу

Необичайното транспортно средство - пожарна, преоборудвана на кемпер с немска регистрация, затъна в дюните на Шофьорския плаж край Созопол.

Германците се настанили на плажа в предпазената околност Алепу на 1 септември. Сигналът против тях подал концесионерът на прилежащия плаж " Дюни юг " Стоян Василевв четвъртък.

34-годишният немец споделя, че не е знаел, че нарушава законите и е изискал помощ да изкара автомобила. Отказал да подпише формираните му актове, тъй като не разбирал, какво написа на тях. Така е арестуван от полицията в четвъртък.

Версията на Министерство на вътрешните работи е по-различна. Полицията твърди, че чужденецът и приятелката му, която също е германка, се държали нападателно. Те твърдели, че са в правото си и упорствали служителите на реда да ги издърпат, защото крепко били заседнали в пясъка. Германецът заплашвал, че ще алармира " европейските институции " и посолството, в случай че служителите на реда не му оказват помощ.

След като схванал, че би трябвало да бъде санкциониран с няколко хиляди лв. за нарушаване по Закона за черноморското крайбрежие, а и никой няма ангажимент да му помогне, той станал още по-агресивен, неведнъж не извършил полицейските разпоредби, което в последна сметка довело до арестуването му, написа локалното издание „ Флагман.бг “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР