Ненчо Балабанов разказа за ужасяваща среща, която преживял по време

...
Ненчо Балабанов разказа за ужасяваща среща, която преживял по време
Коментари Харесай

Истински ужас: Ненчо Балабанов в опасна близост с акула

Ненчо Балабанов описа за ужасяваща среща, която претърпял по време на медения си месец със брачната половинка си Катрин на Малдивите.

Докато си плувал в топлите води на Индийския океан, внезапно се озовал в рискова непосредственост с един от най-опасните хищници на планетата - акула. 
                             

 

За благополучие артистът се разминал единствено с лекия уплах, който изпитал в този миг - морското творение се оказало от дребните и не се случило нищо, което да заплаши живота на комика в оня миг.

" Имаше един доста занимателен миг ", стартира с доза комизъм описа си Ненчо Балабанов. " Катрин доста се изплаши за мен, да не ме изяде една акула. Докато бях във водата и плувах, се оказа, че около дребните рибки към мен се появи и една акула. И както Катрин мислеше да влиза във водата, доста умерено сподели: " Любов, излез от водата постепенно ". Запази хладнокръвие, само че както беше спокойна, ми сподели - АКУЛА. Тя не беше доста огромна, само че беше на 1 метър от мен. От по-малките, само че въпреки всичко си е акула, която си се хранеше с рибките. Излязох за нейно успокоение, тъй като не мисля, че дребната акула може да бъде рискова, само че знае ли човек. Както сподели жена ми, по-добре да не я ядосваме. После се срещнахме и с огромна акула. Но в подводен ресторант. Докаран от Шри Ланка и потънал на 7 метра под водата. Отвсякъде си заобиколен от риби и вода. Там към този момент мина огромната акула около нас, само че зад стъклото ", добавя родната ни звезда. 

Ненчо и Катрин си споделиха заветното " Да " през 2022 година, а след тържествените събития и страсти двамата се отдадоха един на различен на едно от най-романтичните и приказни кътчета на света. 

" Открихме парадайса на земята. Беше доста зареждащо, магическо и красиво. Попаднахме на един необикновен остров на Малдивите. Такова място не бях виждал, беше доста сантиментално. Островът е изработен единствено за двойки. Беше населяван единствено от двойки, които си държаха ръцете, имаше хора на всякаква възраст. От най-млади до най-възрастни. Беше райско. Много значимо беше да заредим батериите преди новата година. 2022 беше доста прочувствена за нас, подготвяйки сватбата и се изморихме прочувствено. Беше съвършен детайл за нас. А по-късно и новата година също ни стартира стремително ", споделя Балабанов пред изданието. 
                             

 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР