Немският гранд Байерн Мюнхен се намира в най-лошия си период

...
Немският гранд Байерн Мюнхен се намира в най-лошия си период
Коментари Харесай

Ще задълбочи ли кризата Лацио кризата в Байерн Мюнхен?

Немският гранд Байерн Мюнхен се намира в най-лошия си интервал от повече от 16 години. Тимът е към този момент на цели 10 точки от водача в Бундеслигата Байер Леверкузен, а през днешния ден ще би трябвало да обръща Лацио в осминафиналите на Шампионската лига, откакто загуби първата среща с 0:1.
Прочетете още
Освен всичко друго Байерн е пред угрозата да не завоюва нито един трофей през тази година, откакто загуби финала за Суперкупата и отпадна рано в шампионата за Купата на Германия.

Байерн не е губил на осминафинал от сезон 2018-2019, когато отпадна от един от грандовете във футбола Ливърпул, който след това завоюва и трофея. 

Сега обаче отпадане от Лацио на първата фауза от евротурнирите би било величествен гаф. Реално в случай че Байерн отпадне може да се смята, че сезонът за баварците ще завърши още през днешния ден. 

В първия мач капитанът на римляните Чиро Имобиле от дузпа донесе скъпия триумф на домакиите. 

В другия полуфинал не би трябвало да има изненади, откакто ПСЖ победи с 2:0 в първата среща Реал Сосиедад.

Добрият задатък донесоха Килиан Мбапе и Брадли Баркола.

Въпреки това ПСЖ не се намира в по никакъв начин добра форма, а треньорът Луис Енрике към този момент сподели на звездата на отбора Мбапе, че може да седне на пейката когато и да е, откакто го извади още на полувремето в дуела против Монако в петък - 0:0. Както е известно Мбапе съвсем несъмнено ще напусне през лятото френския гранд без пари и ще премине като свободен сътрудник в Реал Мадрид.

Ето и мачовете през днешния ден: 

22:00ч. Байерн Мюнхен - Лацио 

22:00ч. Реал Сосиедад - ПСЖ 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР