Немските социалдемократи подкрепиха БСП за парламентарните избори на 14 ноември.

...
Немските социалдемократи подкрепиха БСП за парламентарните избори на 14 ноември.
Коментари Харесай

Немските социалдемократи подкрепиха БСП за изборите

Немските социалдемократи поддържаха Българска социалистическа партия за парламентарните избори на 14 ноември. Председателят на Делегацията на немските социалисти в Европейския парламент се обърна към българските гласоподаватели и ги прикани да гласоподават за Българска социалистическа партия. " Новото немско държавно управление се нуждае от мощни сътрудници в България ", съобщи той.

Удо Булман, координатор на Комисията по развиване (DEVE) в Европейския парламент, акцентира значимостта на изборите тази неделя за българския народ. " Пожелаваме триумф на Българска социалистическа партия да ръководи една прогресивна България. Гласувайте за Българска социалистическа партия. Гласувайте с номер 33! ", съобщи Булман.

" На 14 ноември имате избор да подкрепите продължаващата вълна от поддръжка за социалистическите партии в цяла Европа. Като германка мога да ви уверя, че социалистите могат да печелят избори ", сподели Констанце Крел, координатор на Групата на социалистите и демократите в Екологичен потенциал в Комисията по районно развиване. Тя изрази своята увереност, че " Българска социалистическа партия за България " има верните хора и рационалните решения за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР