Немски специалисти разработиха уникална 3D разходка на две от пространствата

...
Немски специалисти разработиха уникална 3D разходка на две от пространствата
Коментари Харесай

3D разходка показва шедьоврите на Дойче Телеком

Немски експерти създадоха неповторима 3D разходка на две от пространствата на изложбата за модерно изкуство „ Чуйте ни – Артистичен разсъдък “ в Пловдив . Тя е част от сбирката на колоса Дойче Телеком и се демонстрира в границите на ЕСК .

В шест разнообразни зали в града до 30 юни ще бъдат изложени творбите на 40 авангардни създатели от Източна Европа . Разработката на немските експерти е изцяло безплантна за града, като разноските за нея са поети от Дойче Телеком.

В 3D разходката ще бъдат показани експозициите в Градската художествена изложба и СКЛАД .

Другите местоположения непрекъснатата експозиция на Златю Бояджиев , Балабановата къща , Хиндлиян и Народната библиотека , не са включени във виртуалния тур.

Там пространствата са доста комплицирани с цел да бъдат показани в 3D , обясниха от фондация Пловдив 2019 .

С виртуалната разходка Пловдив се подрежда до хей-тек места като музеят Метрополитан и центъра за изящни изкуства Пти пале, където експозициете могат да бъдат обсъждани отдалечено по същия метод. Така човек от другия завършек на света може да прегледа сбирката на Дойче Телеком , акцентират от Пловдив 2019 .

360-градусовата виртуалната разходка може да се види на уеб страницата на фондацията и отново оттова да бъде свалена за смарт телефони и други устройства.

За всички, които желаят да видят действително изложбата е квалифициран тур, който стартира в 10.00 всеки четвъртък от СКЛАД и минава и през шестте й местоположения.

Какво гледаме на „ Чуйте ни – артистичен разсъдък “

Телекомуникационният колос даде от сбирката си 80 произведения , основани през последните 30 години . Те са на 40 художници , родени и израснали в Източна Европа . Всички произведения са свързани по някакъв метод с измененията след рухването на Берлинската стена. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР