Немска овчарка на име Тинсли, която първоначално била въприета като

...
Немска овчарка на име Тинсли, която първоначално била въприета като
Коментари Харесай

Немска овчарка заведе полицаи до място на катастрофа и спаси ранени

Немска овчарка на име Тинсли , която в началото била въприета като изгубено куче, съумя да заведе служители на реда от щатската полиция на Ню Хемпшър до място на злополука и по този начин избави двама ранени, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Двама души били тежко ранени при случая, само че с помощта на напъните на кучето те получили бързо здравна помощ, откакто полицията разкрила камиона, излязъл от пътя на междуградска автомагистрала.

" Кучето се опитваше да покаже нещо ", сподели лейт. Даниъл Балдасар от щатската полиция на Ню Хемпшър пред локален ефирен канал. " Опитваше се да избяга от служителите на реда, само че не се отдалечаваше доста. Изглеждаше, като че ли им споделя: " Следвайте ме, следвайте ме ". И те това и сториха. И за тяхна изненада стигнали до място, където мантинелата била развалена. А когато погледнали нататък, накъдето гледало кучето, не можели да повярват ", че виждат обърнатия камион, сподели служителят на реда.

Шофьорът на камиона и негов сателит били отвън транспортното средство и с изключение на другите пострадвания, имали и хипотермия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР