Неловкото ръкостискане между Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш е просто

...
Неловкото ръкостискане между Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш е просто
Коментари Харесай

Жоао Марио обясни странния поздрав между Кристиано и Бруно

Неловкото здрависване сред Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш е просто смешка сред съотборниците в националния тим на Португалия и в Манчестър Юнайтед, сподели португалският полузащитник Жоао Марио.

Хладното отношение сред двамата в понеделник беше уловено от камера и стана шлагер в обществените медии, предизвиквайки съмнения за повреждане на връзката сред двамата след избухливото изявление на Роналдо за TalkTV, в което той сподели, че се усеща " предаден " от Юнайтед.

Във видеото се вижда по какъв начин Фернандес допира ръката на Роналдо, до момента в който минава около него в съблекалнята, след което двамата стискат ръце, само че единствено за малко и много хладно.

" Бях там и видях всичко. Беше занимателен миг, който беше неправилно пояснен извън ", сподели със смях Жоао Марио на конференция в Лисабон през днешния ден.

" Това беше смешка сред тях, тъй като Бруно закъсня. Беше един от последните пристигнали и Кристиано Роналдо го попита дали е пристигнал с лодка. Разбирам, че израженията могат да се поясняват по доста способи, само че това беше смешка сред тях. Имат страхотни връзки, тъй като играят дружно, през вчерашния ден ги следих през целия ден. Между тях няма проблем ", добави Марио.

Жоао Марио не има вяра, че изявлението на Роналдо ще бъде проблем в съблекалнята и че времето, което прекарва с националния тим, е несъмнено място за него.

" Няма спомагателен напън. Всички сме привикнали да се оправяме с огромното напрежение, тъй като играем за огромни клубове. Да бъдеш на Световното състезание е фантазия за мнозина и носи повече отговорност. Не имам вяра, че изявлението прибавя ще добави напрежение върху него или някой различен ", сподели португалският национал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР