Нека си признаем - често ние, жените, мечтаем за бурна

...
Нека си признаем - често ние, жените, мечтаем за бурна
Коментари Харесай

Брад Пит срещу Бен Афлек – кой е по-добрият любовник

Нека си признаем - постоянно ние, дамите, мечтаем за бурна и оставяща ни без мирис и с омекнали крайници нощ с някои от известните и красиви мъже, трансформирали се в сексимволи на огромния екран. Без упованието да ни се случи, несъмнено, просто ей по този начин - поради лукса да си представим мощните страсти и  незабравими прекарвания от среща с някой от красавците, по които въздишат хиляди по света. А Брад Пит и Бен Афлек несъмнено участват в тези ни мечти, нали.

Ако се чудите кой от двамата е по-умел, гальовен и деликатен ухажор - има една жена, която да отговори на въпроса и това е Гуинет Полтроу. И 50-годишната носителка на „ Оскар ” не се поколеба да го направи в последното издание на подкаста Call Her Daddy, предизвикана от палавите въпроси на водещата Алекс Купър.
    View this post on Instagram           
A post shared by beiconic (@beiconic90)

Спомняйки си романса си с Брад Пит от 90-те, почнал по време на фотосите на кино лентата  на Дейвид Финчър „ Седем ”, Полтроу показа: „ Това бе огромна и мощна обич от пръв взор. Беше полуда! “. Изпълнената с доста топли и мощни усеща връзка сред двамата докара до годеж и проекти за женитба, само че завърши през 1997 година

Полтроу признава, че е била с „ изцяло разрушено ” сърце след раздялата, само че и до ден сегашен счита, че това е било вярното решение и за двамата. Тя признава, че към момента изпитва мощна обвързаност към 59-годишния Пит.

" Той е страховит човек. Той е прелестен, в действителност доста го одобрявам. "

В живота на актрисата след Брад Пит обаче влиза не какъв да е, а Бен Афлек, като връзките им не престават от 1997 до 2000 година

На непосредствено заложения въпрос в подкаста: " Кой  от двамата  е по-добър в леглото? ", тя дипломатично избра да отговори, че изборът е " в действителност сложен ", само че най-малко показа със слушателите, че и двамата се целуват добре. „ Брад беше като нещо като огромна химия, любовта на живота ми, а Бен мога да дефинира като механически отличен “, сподели Полтроу, пробвайки се да излезе от неловката обстановка.

Що се отнася до това с кого би избрала още веднъж да прекара една бурна нощ,актрисата отговори през смях: „ Мисля, че Брад “. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР