Нека новата година бъде изпълнена със светли и добри дни,

...
Нека новата година бъде изпълнена със светли и добри дни,
Коментари Харесай

Приморско посрещна невероятна Нова 2024 година, стотици бяха на мегдана

Нека новата година бъде изпълнена със светли и положителни дни, и дано дружно и сплотени вървим по сполучливия път за развиване на община Приморско, сподели кметът Иван Гайков

Хиляди поданици и посетители на община Приморско се стекоха нощес към площада, за да посрещнат Новата 2024 година. Множеството извърши целия площад към постройката на Общината. 

Керана и Космонавтите от бандата направиха необикновено шоу, а тъкмо в 12 часа небето над Приморско засия с празничните фойерверки, а хиляди непознати се прегръщаха и честитиха новата година. Приморско претърпя най-запомнящата новогодишна нощ. Кметът на града Иван Гайков се бе погрижил програмата за 31 декември да е цялостна - има занимания за дребни и огромни, а минути след среднощ на сцената се качи Жечка Сланинкова, която под ударите на националната музика даде началото на дългото дунавско хоро, което се изви на площада.  

" Искам сърдечно да благодаря на всички другари, съграждани и посетители, които бяха част от този паметен миг! Честита, здрава и мирна да е Новата година! От сърце поисквам на всички, попътен вятър във всяко ново начинание, здраве, наслада и разцвет! Нека новата година бъде изпълнена със светли и положителни дни, и дано дружно и сплотени вървим по сполучливия път за развиване на община Приморско! Честита Нова 2024 ", сподели кметът на Приморско Иван Гайков. 



 



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР