Нека Корнелия Нинова ни каже по време на преговорите дали

...
Нека Корнелия Нинова ни каже по време на преговорите дали
Коментари Харесай

Каримански: Няма да откажем мандат, ако ни бъде връчен

Нека Корнелия Нинова ни каже по време на договарянията дали биха поканили министър председател от „ Продължаваме промяната “ и тогава ще обмислим позицията си. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Комисията по бюджет и финанси и депутат от „ ИТН “ (ИТН) Любомир Каримански във връзка думите на Нинова, че в случай че от Българска социалистическа партия получат мандат за сформиране на държавно управление, биха поканили министър председател от Политическа партия, съобщи БГНЕС.

Каримански добави, че на този стадий не е имало опция да бъдат разисквани тези въпроси ,

защото е имало работа в Комисията по бюджет и финанси. „ Днес имаме група в 16.30 часа, на която евентуално може и това да обсъдим “, показа Каримански.

Има Такъв Народ няма да върне мандата, в случай че президентът реши да го връчи на тях .

„ Аз го споделям и сътрудниците са го казвали, че това е виновната позиция. Трябва да се вземе и би трябвало да се направи опит да има държавно управление, в случай че това е волята на Народното събрание “, безапелационен бе Каримански.

Има Такъв Народ не държи министър председателят да е от редиците на партията .

„ Най-добрият метод в тази ситуация е да има консенсусна фигура “, добави депутатът, само че посочи, че това не значи, че консенсусната фигура не може да бъде и от техните редици.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР