Нека да се обединим около националната кауза България над всичко“!

...
Нека да се обединим около националната кауза България над всичко“!
Коментари Харесай

Воини за мир - Обръщение към суверена и институциите в Република България

Нека да се обединим към националната идея „ България над всичко “! Единението на нацията е опция на борбата в обществото и единствен претекст за президента на България в този тежък миг да бъде с нас – Българите!

ОБРЪЩЕНИЕ
КЪМ СУВЕРЕНА И ИНСТИТУЦИИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми Съграждани, господин Президент, представители на законодателната и изпълнителната власт, почтени сестри и братя – Българи!

Живеем в преломно и съдбовно за бъдещето на България време. Войната завладява всекидневието и съня ни. Вътрешно-политическата конюнктура е комплицирана и криминализирана. Сринато е доверието на суверена в конституционно откритите управляващи. Кризи и проблеми от всевъзможен темперамент съпътстват нацията и страната. Действията на управляващите обричат националните ползи. Върховенството на закона е Мираж. Хората обедняват и животът им се обезмисля. Страната продължава да се обезлюдява.

Вместо единство на нацията за излизане от тази национална злополука, следим разрастваща се борба, опълчване и натрапване на нови разграничителни линии в обществото.

Парадоксално е, само че се наслагват дейности и обстоятелства , които приказват, че нашето държавно управление е по-скоро държавно управление на Украйна /или нечие друго/но не и на България.

Пренебрегват се българските национални ползи.

Ликвидират се отбранителните качества на страната.

България става нестабилно място за живот на хората.

Потъпква се националния суверенитет.

Посяга се на главния закон на страната. Замислените промени на Конституцията са ориентирани против държавността и българските жители.

Безпринципно, по политически аргументи се пристъпи към дейности за смяна на националния празник. Противопоставят се изцяло умишлено, с несериозни претекстове, една на друга две свети за българския народ дати – 3-ти март и 24 май.

В ход са синхронизирани дейности на Правителство и Парламент за преодоляване за партийни цели и угаждане на корпоративни ползи на специфичните служби.

В най-неподходящия за страната миг, се нанася тежък удар на силовите ведомства от националния бранш за сигурност. Предстоящо е отнемането на пълномощието на президента да назначава със собствен декрет шефовете на служби и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Води се с нищо неоправдана война с националната памет. Упорито се пренаписва историята освен на Втората международна война. На дневен ред е самоцелната реализация на " разпоредената фантазия " на психодесни деятели да се унищожи паметника на Съветската войска. И в тази ситуация нищо разумно или градивно няма никакво значение, с изключение на задачата, за " провокиране на извънредно опълчване на българското общество ".

Могат да се изброят още доста обстоятелства които безапелационно приказват, че страната се тласка към революция – цели се " майдан " и национална злополука.

Ние, представителите на родолюбиви и военно-патриотични организации сме решени да поставим нужните старания за спасението на България. Обръщаме се през днешния ден към всички, които милеят за България, без значение на етнос, изповедание, пол, възраст и партийна принадлежност да подкрепим с дейни цивилен дейности на 6 и 1 6 септември " ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ГРАЖДАНСКИ ПОХОД ЗА МИР И СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ "

1. Призоваваме за гражданска зрялост и зоркост! Съгласувайте дейностите си с професионалните организации от сигурноста и защитата за недопускане провокационни начинания да тласнат националното неодобрение към български майдан и революция.

2. Нека да се обединим към националната идея „ България над всичко “! Единението на нацията е опция на борбата в обществото и единствен претекст за президента на България в този тежък миг да бъде с нас – Българите!

3 . Всички дружно да отдадем нужното и поставим старания за преобразяване на България в Брод за Мир и недопускане въвличането на страната във военни дейности!

4 . Суверенът е този, който би трябвало да взема решения по жизненоважните въпроси на нацията, каквито са измененията в Конституцията и войната с националната памет. Дошло е време суверенът да вземе ориста си в свои ръце – желаем Референдум за мир и суверенитет!

5. Парадоксално е във време на съществуващите действителни опасности за преобразяване на България в зона на бойни дейности, да се обезглавяват органите и службите за сигурност, както и безочливо да се политизира тяхната активност. Предупреждаваме – това е антибългарска политика с непредвидими последствия и нашият поход за избавление на България, застава зад отстояването на националните ползи!

6. Обръщаме се към всички родолюбиви българи да се включат в Общонационалния Поход за Мир и ЗА БЪЛГАРИЯ, който ще се организира на 6 и 1 6 септември в столицата и десетки градове на страната. Призоваваме за гражданска зрялост и недопускане деградирали детайли и провокатори да тласнат националното неодобрение към български майдан и революция.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ГРАЖДАНСКИЯ ОФИЦЕРСКИ ФОРУМ " ВОИНИ ЗА МИР "
И РОДОЛЮБИВИ ГРАЖДАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, СТОРОННИЦИ НА КАУЗАТА „ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО – БЪЛГАРИЯ БРОД ЗА МИР “


ОИС " ВОИНИ ЗА МИР " ген.полк Цветан Тотомиров
ген. майор Стоимен Стоименов


БНСМ - проф. Нако Стефанов

БРОД ЗА БЪЛГАРИЯ - Лазар Мурджев

ОСМ - проф. Ваня Добрева

ЛЯВ ПОГЛЕД - доктор Румен Петков

* Ако подкрепяте това послание, изразете го под текста в " Коментари " с " ДА ", " Подкрепям ", " Съгласен съм ", " Присъединявам се " или изразете позицията си в свободна форма.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР