Нежният пол винаги се ръководи от вътрешния си глас. Понякога

...
Нежният пол винаги се ръководи от вътрешния си глас. Понякога
Коментари Харесай

Жените от тези 3 зодии са най-опасни

Нежният пол постоянно се управлява от вътрешния си глас. Понякога този интуиция не постоянно нашепва положителни неща. Тук идва и ролята на зодията и би трябвало да съобразите нея с дамата, която стои против вас. Жените то идващите три зодии ще се възползват от вас, без даже да се поколебаят и за момент, в случай че им се отдаде такава опция.  Те са неумолими в това да реализират задачите си. Ето и от кои дами би трябвало да се пазите и да бъдете изключително деликатни, в случай че животът ви срещне с тях.

Скорпион

Жените скорпион са лоялни към своите другари и сътрудници. Това обаче може да се промени, в случай че срещнат различен човек и считат, че взаимоотношенията с него са по-удовлетворяващи на равнище усеща. Например, в случай че дамата има значими персонални взаимоотношения, тя е склонна да изхвърли приятелите си „ зад борда “. Тези решения се взимат въз основата на инстинкти. Затова, в случай че не желаете да бъдете неприятно сюрпризирани, то се пригответе за тези събития и бъдете постоянно нащрек, за нещо сходно. Така по-лесно ще преминете през разочарованието и няма да страдате непрекъснато. 

Лъв

Какво можете да очаквате от дамата с този зодиакален знак? Да предположим, че целият свят се възпламени, то тази жена ще стои в епицентъра на събитията с кутийка кибрит в ръцете. Ако те желаят да бъдат център на вниманието, подготвени са да го реализиран по всевъзможен метод и да преминат през всичко и всеки. Дори, в случай че би трябвало да предадат собствен другар. Лъвовете са манипулативни персони и няма да се усетите по какъв начин стартирате да играете по техните правила, даже това да бъде в ущърб на вас самите. Докато се усетите, те към този момент ще са постигнали своята цел, а вие ще би трябвало да признаете, че дамата лъв е била по-хитра от вас. 

Стрелец

Ако си мислите, че другарството за дамата стрелец от голяма важност, то грубо се лъжете. От сходен човек можете да очаквате всичко. Единствените хора, които имат значение за нея са фамилията. Ако ѝ се изпречите на пътя, то тя ще мине през вас, в случай че належащо. Не споделяйте прекомерно персонални неща на тези хора, защото те ще ги употребяват против вас, с цел да ви манипулират. Жената стрелец може да омае всеки мъж, който желае. Тя даже може да го накара да се почувства единствен и да подписа брак с него. Не се заблуждавайте, в случай че има изгода от това да ви съобщи – ще го направи. Най-добре е да имате колегиални взаимоотношения, в случай че животът ви свърже с сходен вид дами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР