Неизвестни започнаха да стрелят по Crocus City Hall в Красногорск.

...
Неизвестни започнаха да стрелят по Crocus City Hall в Красногорск.
Коментари Харесай

Терористична атака в CROCUS CITY HALL. Данни

Неизвестни започнаха да стрелят по Crocus City Hall в Красногорск. По това време там стартира концертът на групата " Пикник ". Руският президент Владимир Путин е бил осведомен за терористичната офанзива „ в първите минути на случилото се “ и той непрекъснато получава информация посредством всички съответни служби, сподели прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков пред кореспонденти. Според него Путин е дал „ всички нужни указания “.

ТАСС събра главните неща, които се знаят за случилото се все още.

Стрелба и последици
ФСБ заяви, че по предварителни данни вследствие на терористичната офанзива са починали 40 души, а над 100 са ранени.По предварителни данни стрелбата може да е от картечница.Неизвестни, съгласно свидетел, са почнали да стрелят в постройката и в самата зала преди началото на концерта.Има жертви и ранени измежду гости и служащи на КСХ, оповестиха очевидци.Музикантите не са потърпевши по време на стрелбата, оповестиха чиновници на реда.
Експлозия и пожар
По-късно се появи информация за задимяване и гърмеж в комплекса.Пожарът е с нараснала степен на трудност.Около една трета от постройката е обхваната от пожар, излиза гъст черен пушек, оповестява сътрудник на ТАСС .Извършва се евакуация на хора от постройката - пожарникари смъкват хора от покрива, към 100 души са евакуирани.За гасенето на огъня е привлечена авиация.Покривът на структурата е съвсем напълно опожарен, има и отчасти сриване. В прилежащите региони се усеща миризма на изгоряло.Както оповестява кореспондент на ТАСС , хората остават вътре в постройката.
Реакцията на управляващите
Следственият комитет на Руската федерация образува наказателно дело за терористичната офанзива.Специалните правоохранителни органи подхващат всички нужни ограничения, заяви Централният действен център на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ).Руското външно министерство дефинира случая като кървава терористична офанзива.На мястото на случая са изпратени московски СОБР и OMON, както и пожарникари.Над 30 регионални и 20 столични екипа на Бърза помощ бяха изпратени в Крокус Сити Хол.Движението по 65-67 км на Московския околовръстен път в региона на бедствието е затруднено. Станция Мякинино работи обикновено.Мерките за сигурност са засилени на летищата и гарите в Москва.Всички обществени събития са анулирани в Москва и Московска област.Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов разгласи основаването на действен щаб.Комисарят по правата на индивида в Руската федерация Татяна Москалкова назова изключителната обстановка терористичен акт.Ръководителят на Министерството на здравеопазването Михаил Мурашко пое персонално контрола върху оказването на помощ на потърпевшите.
Международна реакция
Белият дом изрази съболезнования за стрелбата и съобщи, че Съединени американски щати не разполагат с предварителна информация за изключителното състояние. Вашингтон съобщи, че случаят не е обвързван с дейностите на Киев.ООН е натъжена от известията за стрелбата и се пробва да получи спомагателна информация.Египет, Казахстан, Азербайджан, Киргизстан, Италия, Сърбия, Германия, Люксембург, Катар, Куба, Палестина, Боливия показаха своите съболезнования по отношение на случая и наказание на случая.
Относно уеб страницата
Crocus City Hall е концертна зала в Красногорск на територията на бизнес центъра Crocus покрай гара Myakinino. Собственост на Crocus Group на предприемача Араз Агаларов. Построен е по план на Crocus Group и с техническа поддръжка от Централния проучвателен институт по строителни структури на името на. В. А.
Кучеренко. Сградата е на седем етажа, общата използваема повърхност е повече от 38 хиляди квадратни метра. м.Комплексът разполага със зала с над 9,5 хиляди места.Комплексът отваря порти на 25 октомври 2009 г.Превод: ПИ
Източник: ТАСС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед88776Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед36676Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед10916Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед9097Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед23823Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед165568Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129463Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед122804Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед119149Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед97196Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР