Неизвестни лица са унищожили руска ремонтна база с голямо количество

...
Неизвестни лица са унищожили руска ремонтна база с голямо количество
Коментари Харесай

Погром за рашистите в Украйна - с един удар са унищожени стотици единици руска бойна техника и поне 50 руски орки

Неизвестни лица са унищожили съветска ремонтна база с огромно количество съоръжение в село Лотиково, Луганска област. Приблизителните загуби на врага възлизат на към 100 единици бойна техника и най-малко 50 бойци. За погрома заяви пръв Сергей Гайдай, началник на Луганската регионална военната администрация.

" На тия руснаци нали им знаете тезата: " И камъни да падат от небето - не ни интересува, завладяхме територията ". И камъните от небето им се случват непрекъснато ", написа Гайдай.

Според него " произшествието " е било толкоз мощно, че ремонтната база в селището, където е имало няколко танка и друга друга тежка техника, към този момент не съществува.

" И би трябвало да уверя съветските ни посетители - ще има още. Ще дойдат още камъни, но - какво да вършим - сами си го поискахте ", добави ръководителят на Луганската военна администрация.

В Луганска област към момента има две обитаеми места под украински надзор. " Това са безусловно две села - там се водят непрекъснати боеве, обстрелват се с разнообразни оръжия, тъй че е смъртоносно да се тръгне оттова ", споделя Сергей Гайдай.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР