Неформално заседание на министрите, отговарящи за търговията в ЕС, под

...
Неформално заседание на министрите, отговарящи за търговията в ЕС, под
Коментари Харесай

В София започва неформално заседание на министрите, отговарящи за търговията в ЕС

Неформално съвещание на министрите, отговарящи за търговията в Европейски Съюз, под председателството на министъра на стопанската система Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила стартира в НДК. Европейската комисия ще бъде показана от Сесилия Малмстрьом, комисар по въпросите на търговията.

Министрите ще обсъдят вероятностите пред многостранната комерсиална система. Българското председателство ще инициира полемика за вероятните следващи дейности от страна на Европейски Съюз след състоялата се през декември 2017 година министерска конференция на Световната комерсиална организация. Ще бъде прегледано и положението на водените от Европейски Съюз договаряния по съглашения за свободна търговия, по-специално с Мексико и страните от групата Меркосур.

В дневния ред на неофициалната среща е плануван работен обяд на министрите, по време на който ще се обсъдят въпроси, свързани със основаването на многостранен капиталов съд и предлагането за правилник за наблюдаване на директните задгранични вложения в Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР